2018 legforgalmasabb webáruházai

online-vasarlas

A GKI Digital 4 éve készít nyilvános rangsort a Magyarországon működő online webáruházakról. A GKI Digital adatai alapján az eMAG került az első helyre Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházainak listáján. Az eMAG webáruházban költötték 2018-ban a legtöbbet. Második helyre az eddig listavezető Extreme Digital került, a harmadik helyen pedig a Media Markt található.

A GKI Digital 2015 óta készít nyilvános rangsort a magyar piacon működő legnagyobb online kereskedőkről. A 2018-as online forgalmi adatok alapján Magyarország legnagyobb webáruháza az eMAG lett, második helyre az Extreme Digital került, míg a harmadik helyen a Media Markt végzett.

  1. eMAG
  2. Extreme Digital
  3. Media Markt


Az első 10 kereskedő adja a teljes forgalom 35%-át

A toplistán szereplő első 10 webáruház a 2018-as évben összesen közel nettó 150 milliárd forint forgalmat bonyolított le online vásárlások során. Ezt a bevételt összessen több mint 5 millió sikeresen leadott rendeléssel érték el.


A TOP 10

gki-top

Forrás: https://gkidigital.hu/


Ami shop, az shop!

Índitsd el te is saját webáruházad! - Nézd meg webáruház ajánlatainkat!

Weboldal fejlesztés szenvedéllyel

A Branding page csapatának minden egyes tagja elhivatott szakember, aki a saját szakterületének a megszállottja. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy munkánk egyben a kedvenc időtöltésünk is, így a lehető legnagyobb odaadással tudunk belefogni minden egyes projektünkbe.

Hisszük, hogy az online világban kötelező nap mint nap lépést tartani a technológia fejlődésével, így weboldaladat, applikációdat garantáltan a legkorszerűbb technikával fogjuk elkészíteni, frissíteni.

Legyél a partnerünk

Elérhetőségeink

Hívj minket: +36 20 362 2409

Küldj emailt: hello@brandingpage.hu