Frappáns koronavírusos videót készitett az Audi

blog details image

Múlt héten megmutattuk, hogy egy grafikus milyen kreatív módon alakította át a koronavírus idejére több nagy márka logóját. Ha még nem láttad a cikket, itt megnézheted.

Az Audi Magyarország maximális kreativitással, a logóját felhasználva készítette el az Audi koronavírus kompatibilis reklámvideóját. #maradjotthon

"Az aktuális helyzetben egyszerre szükséges, hogy tartsuk a kellő távolságot, ugyanakkor össze is kell fognunk. Mindenkit arra bíztatunk, hogy figyeljen a saját és a környezetében élők egészségére!" - üzente a német autógyártó cég a Facebook oldalán, mely sajnálatos módon már az összes üzemét leállította.

Weboldal fejlesztés szenvedéllyel

A Branding page csapatának minden egyes tagja elhivatott szakember, aki a saját szakterületének a megszállottja. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy munkánk egyben a kedvenc időtöltésünk is, így a lehető legnagyobb odaadással tudunk belefogni minden egyes projektünkbe.

Hisszük, hogy az online világban kötelező nap mint nap lépést tartani a technológia fejlődésével, így weboldaladat, applikációdat garantáltan a legkorszerűbb technikával fogjuk elkészíteni, frissíteni.

Legyél te is ügyfelünk!

Elérhetőségeink

Hívj minket: +36 20 362 2409

Küldj emailt: hello@brandingpage.hu