Elképesztően kreatív és sikeres gerilla marketing videók

gerilla-video

Elképesztően kreatív és sikeres gerillamarketing videók

Előző cikkünkhöz hasonlóan most bemutatunk nektek 5 gerillamarketing videót. Ma már sokkal többen néznek meg rövid, videós hirdetéseket. A közösségi médiában is egyre elterjettebbek a videós reklámok, mivel a Facebook a felhasználók szokásai alapján hatásosabbnak tartja és nagyobb priorítást élvez a képes hirdetésekkel szemben.

Lássunk néhány sikeres videós hirdetést.

1. Soha nem tudhatod mi történt egy használt autóban

Egy használt autóban rengeteg dolog történt már előző tulajdonosoknál töltött évek alatt. A Vanarama erre hívja fel a figyelmet két egészen különleges reklámjában. A hirdetéseket a Big Al Creative Emporium készítette a Vanarama megbízásából.

2. Beszéljünk a borotválkozásról

Néhányunknak a borotválkozás személyes és kerülendő téma egy bezsélgetésben. De a Dollar Shave Club (DSC) mindezt megváltoztatta.

2012-ben az előfizetéses borotvaszolgáltatás a egy elképesztően kreatív videójával tett szert hamar, nagy nézettségre. A videóban a raktárban sétálva szórakoztatja a borotválkozó ügyfeleit és leendő ügyfeleit.


Csatlakozz az újonnan indult Gerillamarketing Facebook csoporthoz, és kövesd a folyamatosan frissülő, hasonlóan kreatív marketing ötleteket!

3. Volvo FMX

Roland Svensson a Volvo egy új fejlesztését mutatja be, melyben ő maga is részt vett. Az új Volvo FMX 30 cm hasmagasságú. Roland Svensson feje pedig 27,5 cm, így valószínüleg bátran vállalta a tesztet.

4. Whasssssuuuuupp????

Az 1999-ben készült Budweiser hirdetés talán az iparág egyik legnagyszerűbb reklámjának mondható. A Budweiser televíziós kampánya, a 'Whassup?!' nemcsak iparági díjnyertes lett, hanem egy internetes jelenség is. Rengetegen átvették a hirdetés lényegét és készítettek hasonló videókat.

5. Köszönd a megtakarításoknak!

Az Amerikai biztosító tudta, hogy a YouTube-on lévő hirdetések közel 94%-át nem nézik végig. Tehát úgy döntöttek, hogy az első 5 másodpercre helyezik a hangsúlyt, és a nézőnél elérik, hogy végignézzék a hirdetést.

A képernyő közepén lévő nagy méretű logó biztosítja, hogy a márka megmaradjon az nézők tudatában.