Változik a Facebook mobilos tartalmának formátuma

Szűk egy hónapon belül, azaz augusztus 19-től módosul a Facebook mobilos hírfolyamban megjelent szövegek mérete, valamint a megjelenítendő képek aránya.

A mobilhirdetés bevételei a reklámbevételek mintegy 93% -át tették ki 2019 első negyedévében. Ez 2018 első negyedévében 91% volt. Ebből látható, hogy a Facebook fő bevétele a mobilos hirdetésekből érkezik.

Az alábbi módosítások a Facebook szerint a felhasználói élményt, valamint a hirdetések hatékonyságát is növelni fogja.

Ez hatással lesz a Facebbok hirdetésekre és az organikus posztokra is.

enter image description here

Két fontos változás érkezik augusztusban

Szövegméret: A mobilos hírfolyamban kevesebb sor kerül megjelenítésre. A jelenlegi 7 sorhoz képest csupán 3 sor fog megjelenni. Ha a felhasználó tovább szeretné olvasni akkor kénytelen lesz kattintani a további tartalom megjelenítéséért. Fényképek és videók mérete: A médiatartalmak képaránya a mostani 2:3 arányhoz képest 4:5 arányra módosul.

Szeretnél még több ügyfelet szerezni a Facebook-on keresztül?
Használd ki a Facebook adta lehetőségeket! Kérd ingyenes konzultációnkat és tudd meg, hogyan segíthetünk még több bevételt szerezni!

Kép: https://www.facebook.com/

Weboldal fejlesztés szenvedéllyel

A Branding page csapatának minden egyes tagja elhivatott szakember, aki a saját szakterületének a megszállottja. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy munkánk egyben a kedvenc időtöltésünk is, így a lehető legnagyobb odaadással tudunk belefogni minden egyes projektünkbe.

Hisszük, hogy az online világban kötelező nap mint nap lépést tartani a technológia fejlődésével, így weboldaladat, applikációdat garantáltan a legkorszerűbb technikával fogjuk elkészíteni, frissíteni.

Legyél te is ügyfelünk!

Elérhetőségeink

Hívj minket: +36 20 362 2409

Küldj emailt: hello@brandingpage.hu