Ne habozz! Kezdjünk valami nagyszerűbe közösen!

Keress fel minket bátran, bármilyen ötlettel, kéréssel, kérdéssel kapcsolatban.
ÉRDEKLŐDÖM

Ügyfeleink mondták

"Megbízható, precíz és pontos a munkájuk. Bármilyen elképzelés megvalósításában maximálisan partnerek, sőt ötleteikkel mindig segítenek abban is, hogy sikerüljön megtalálni a számunkra legjobb megoldásokat. Külön köszönjük azt, hogy bármi kérésünk/kérdésünk van, a lehető legrövidebb idő alatt meg is valósítjátok nekünk! Nyugodt szívvel ajánljuk Őket mindenkinek! Köszönjük szépen a munkátokat!"

Hajba Petra

Grócz Pincészet

groczpinceszet.hu

"Megbízható, precíz, segítőkész és kiváló programozók. Tisztában vannak a legújabb trendekkel és fejlesztési lehetőségekkel. Ajánlom őket mindenkinek."

Orbán Péter

Tulajdonos - Ingatlanszaki

ingatlanszaki.com

"Minden kérést pontosan lekövetve valósítanak meg, olykor még sokkal jobbá kiegészítve az eredeti ötletet. Azt hiszem, erre mondják azt, hogy együtt gondolkodnak a partnerrel. Jó, néha kicsit gyorsabban is akár. Köszönöm!"

Magyar Bálint

énekes, színész

magyarbalint.com

"Nem kevés kudarc és webes megjelenésbe ölt pénz után, ajánlással jutottam el a Banding page-hez. Egy kávé mellett tisztáztuk a feladatot, melyre később sokkal, de lényegesen sokkal korrektebb ajánlatot kaptam. Elindult a munka és láss csodát: határidőben, minőségben minden úgy alakult, ahogyan azt előtte egyeztettük. Azóta több projektem is fut náluk! Ajánlom a Branding page-t!"

Lippai Zsolt

Ingatlan értékbecslő

grandeingatlan.hu

"Lassan már 5 éves a szakmai kapcsolatunk. Eleinte csak webes fejlesztésekben dolgoztunk együtt, mára ezen kívül a cégcsoport social media hirdetéseit is Andrásék kezelik. Jól tudunk együtt dolgozni, könnyen megértjük egymást, nagyon sok dolgot meg tudunk személyes találkozó nélkül is beszélni, ami meggyorsítja mindkettőnk munkáját."

Vásárhelyi Balázs

ügyvezető - Agora Lakópark

agorapark.hu

Legyél te is ügyfelünk!

Elérhetőségeink

Hívj minket: +36 20 362 2409

Küldj emailt: hello@brandingpage.hu